Enter your search terms:
Top
[rev_slider alias="home-main"]

Team Albert

Postyr har stået for DIT, klippeassistent, teknisk support, online, grade, VFX og mastering på Regner Grastens “Team Albert”.

Det er Frederik Meldal Nørgaard der har instrueret filmen. Det er der kommet en rigtig fin ungdomsfilm ud af. Så fin at filmen til Robert 2019 løb med publikumsprisen.


Postyr siger tak for turen til Regner Grasten Film. Det har været en sjov og anderledes film – specielt på VFX siden.

Filmen ‘Team Albert’ følger gymnasieeleven Albert, der ikke vil acceptere, at man ikke kan gøre det, du har lyst til, og få succes i livet uden at låses fast af samfundet.
Albert gør oprør mod skole, forældre og hele verden for at blive det, han er bedst til: En, der underholder hele verden gennem YouTube. Men på sin vej er Albert ved at miste sine bedste venner og allerværst den, der elsker ham allermest, pigen, han tror, han ikke er forelsket i.
Den danske familiefilm har søgt inspiration fra flere af John Hughes-film, som The Breakfast Club og Ferris Bueller’s Day Off samt de danske Anja & Viktor-film.

Hovedrollen spilles af Albert Dyrlund, som er kendt for sin YouTube-kanal, hvor han har over 160.000 følgere. Med sig ved sin side har han Marcusz Jess Petersen, der spillede drengen Bo i Klovn: The Movie.

Toke Rude Trangbæk
Tina Hedegaard
Mie Vig Dyhrberg
Anna Gedde Løvkvist
Christian Bechmann
Norman Nisbet
Mia Nan Guldborg
Line Bjerg Jensen
Christian Bechmann
Nikolaj Hoe Lundahl
Kasper Kjær Hjelmager
Niels Träff
Tina Hedegaard
Tino Zidore

Andre projekter