Postyr Logo

Workflow

PREPRODUKTION

Postyr og GiLyd! deltager i preproduktionsmøde/postproduktionsmøde og vejleder om de forskellige områder vi har indflydelse på.

Kamera & optageformat Postyrs TotalPost starter allerede i preproduktionen, hvor vi vejleder omkring valg af kamera – og herefter hvorledes man optimerer optageprocessen således, at vi kan sikre en smertefri postproduktion. Formater, luts, gammekurver, tidskoder, lyd, framerates osv. Det er fx allerede her der træffes irreversible valg der har stor betydning for dine digitale biograf kopier.

 

VFX Postyrs VFX-supervisore rådgiver gerne allerede på manusplan om hvorledes specifikke scener og skud løses bedst. Vi mener selv, at der er en masse tid – og dermed penge – sparet ved at involvere postproduktionen så tidligt som muligt. Vores folk er blandt de bedste til at tænke ud af boksen og løse komplekse skud på bedst mulige måde indenfor dine budgetrammer. Hvad skal laves on set med trackingmærker, skal vi lave en miniature eller noget lave det hele i 3D? – Mulighederne er mange – og ved at involvere os fra starten sikrer du en smertefri navigation gennem dette mulighedsfelt /potentielle minefelt.

 

Miniature
Postyr har god erfaring med at bruge miniature modeller som en del af visual effects arbejdet. I dag oplever vi, at mange tror, at alt skal laves digitalt og i 3D. Faktum er at en miniature model ofte vil ikke bare spare dig penge – men også resulterer i et bedre resultat. Vi har inhouse setbyggere og gode samarbejdspartnere på større projekter.

 

Lyd GiLyd! kan være med fra starten af processen og rådgive omkring optagelse frem til post, Vi har alle faciliteter samt optage udstyr som kræves lige fra små setup til store produktioner. GiLyd! kan stå for hele din produktion – lever en produktionsplan og vi sørger for mandskab, udstyr og koordinering – kort sagt skal du ikke bekymre dig om noget.