Postyr Logo

Workflow

POSTPRODUKTION

Vi følger din postproduktion trygt gennem log & load, klip, VFX & Motion Graphics til online og colorgrading i industristandard DaVince Resolve grading system. Derudover kan vores tætte samarbejde med GiLYD! og deres studie faciliteter udnyttes så du har alt samlet under et tag. Se det er effektivt!

Klip Postyr råder over 8 klipperum – alle med Final Cut Pro og 4 af dem også med mulighed for at køre Avid Media Composer. Alle suiter er på fælles storage på 80+ TB.
Vi har en række dygtige klippeassistenter og klippere.
Vi samarbejder med en bred vifte af freelancere.
Avid Postyr råder over 4 Avid Media Composer klippesuiter med AJA IO express interface. Alle suiter er med 2 x 24” monitor samt HD referenceskærm.
FCP Postyr råder over 4-8 Final Cut Pro klippesuiter med AJA Kona 3, LHi og IO express. Alle suiter er med 2 x 24” monitor samt HD referenceskærm.
VFX Postyr benytter en række forskellige software for at løse dine opgaver. Vi kan løfte langt de fleste opgaver inhouse og har derudover en række samarbejdspartnere med fokus på specifikke special-kompetencer. Og hele postproduktionen er stadig styret af Postyrs postproducer – hvilket vil sige færre bekymringer for dig.
Compositing Vi benytter Nuke, Shake og til visse opgaver After Effects for at løse dine compositing opgaver. Vi har opbygget et arkiv med plugins og filtre så vi kan udnytte værktøjerne til det yderste. Vores compositors sidder på samme netwærksstorage som klipperne og vi kan derfor nemt smide VFX-skud frem og tilbage mellem klippere og compositors.

3D Vi har 3Dere siddende som kan lave de fleste ting. Vi arbejder i Modo, Cinema4d og V-ray.

Motion Graphics Titelsekvenser, rulletekster og generel lir… Overlad det til vores Motion Graphics Artists. Vi arbejder her primært i Adobes programpakker.

Post-lyd GiLyd! trækker på samme netværk om os og trækker lyd og billed den vej. – Din instruktør kan gå til og fra lyd og klip i og med vi ligger i samme hus.

Protools GiLyd! råder over 5 Protools HD suiter – heraf en mix-biograf. Alle suiter er THX certificeret.

Foley & PS GiLyd! råder over et foley & eftersync studie. Lad vores Postproducer klare koordineringen med at indklade skuespillere til eftersync.

Mix-biograf Gilyd!’s egen Mix-biograf tar sig af dit mix frem til sidste uge – hvor vi går i en af de store biografer og mixer de sidste ting helt på plads – alt sammen en del af TotalPost pakken – du skal ikke bekymre dig om at forhandle priser og booke tid.

Online Vi samler trådene, onliner, lægger godkendte effektskud ind og sender filmen videre i systemet… Vi er experter i mixed formats – ligegyldigt hvad du skyder på så får vi det konverteret og onlinet i bedst mulige format. Her trækker vi også på kompetencerne fra VFX-afdelingen og deres software – de-grain, opskaleringer, slowmotion osv.
Grading
Colorgrading Postyr grader i DaVinci Resolve med det org. Resolve Control Surface – med realtime grading hvad endten du grader 2K, Red Raw eller HD – og den vildeste tracker du har set. Vi har inhouse gradere og samarbejder med en bred vifte af freelancere – Morten Balling, Dan Koncior, Bo47 mfl.