Postyr Logo

Workflow

OPTAGELSE

Allerede under optagelserne blander Postyr sig i sagerne og sørger for at assistere bedst muligt under dine optagelser. Vi står for DIT-rollen på set eller hos os, backup og dailies på FTP / iPhone.

 

Scripting Postyr har god erfaring med at udstyre scripteren med en macbook med professionelt scripter software. Dette giver mulighed for at have script og daily-rapporter i digital form, hvilket igen gør det muligt for klippeassitenten såvel som A- og B-klipper, at søge hurtigt frem til de optagelser han/hun skal bruge i klippefasen.

 

DIT Ønsker du – eller dikterer din location – at vi skal med på set bygger vi et skræddersyet DIT-setup med hurtig multicore computer, raidsikret storage og kontrolmonitor så vi kan tjekke dine optagelser pixel for pixel.
Såfremt du filmer i eller tæt på København kan vi flytte DIT-rollen til Postyr så du slipper for, at vi fylder på settet. Ligger opgaven i Postyr er vi også sikret adgang til vores sikre 80TB SAN og tæt på ubegrænset computerkræft til encodning af div. formater.

 

Backup
Postyr har bred erfaring med at køre backup på digitale filmproduktioner (både TV og film). Dine data bliver kopieret og verificeret simultant på vores sikre SAN storage, en ekstern harddisk og LTO4 databånd. Harddiske opbevares i vores brandskab og databånd opbevares sikkert på en off-site lokation. Dette backup workflow er gennemtestet på flere spillefilm og er forhåndsgodkendt af internationale forsikringsselskaber (vi sender dig en pdf med workflowbeskrivelse så du kan få dit forsikringsselskab med).
Raidsikret SAN storage i vores serverrum (sikringsniveu 20C)
SATA diske – 1 pr. dag – data verificeres, arkiveres i vores database med stregkode og opbevares i æsker i brandskab. Derudover laves der en ugentlig backup af råmaterialet som udleveres til producenten efter endt postproduktion.
Databånd – arkiveres min. ugentligt eller efter behov (800GB) og opbevares på off-site lokation.

 


Dailies
Postyr encoder dine dailies, så de kan ses via sikker FTP på din iPhone, anden smartphone eller via en standard browser. Dette har vist sig enormt effektivt – også i continuity afdelingen.
Hvis der er et ønske kan vi levere dailies på DVD eller sågar Bluray for en merbetaling.