Postyr Logo

Workflow

LANCERING

Postyr har arbejdet en del med div. lanceringstiltag – herunder virale tiltag – i forbindelse med filmproduktion. Skal du har filmet og klippet behind the scenes, bloopers, kommentarspor, viral-spots så kan vi hjælpe dig. Vi har optageudstyr, fotografer og klippere og kan levere det til en pris der holder sig indenfor viral-markedsvilkår. Derudover har vi også grafikere som kan hjælpe med alt fra webdesign til filmplakater.

Grafiker Hvorfor ikke lade dit post-selskab tage sig af plakatdesign’et? – Vi har nem adgang til billedmaterialet – din instruktør er i hus og kan give løbende feedback – og den samme grafiker kan få den visuelle stil til at hænge sammen på tværs af plakat, web, film og helt ud i butikken på DVD/Bluray-menudesign og covers.

 

Viral Skal du har filmet og klippet behind the scenes, bloopers, kommentarspor, viral-spots så kan vi hjælpe dig. Vi har optageudstyr, fotografer og klippere og kan levere det til en pris der holder sig indenfor viral-markedsvilkår. Vi står bag virale / bagom film til produktioner som Julefrokosten, Winnie & Karina, Bytte Bytte Købmand, Blå mænd og Alle for En.