Postyr Logo

Projekter

Venus – Let´s Talk About Sex

Postyr har haft æren af at følge det spændende dokumentarfilmsprojekt Venus helt fra sin spæde start tilbage i foråret 2012 og frem til premieren i foråret 2017.

Filmens udgangspunkt er de to kvindelige instruktørers tidlige seksuelle frustrationer i det såkaldt seksuelt frigjorte Danmark. Instruktørerne ønsker at konfrontere deres egne seksuelle identiteter, sideløbende med at vi bliver introduceret for forskellige kvinders seksuelle fortællinger. Derfor inviterer Instruktørerne 100 danske kvinder til at dele deres seksuelle fantasier og frustrationer foran kameraet i jagten på at finde nye seksuelle rollemodeller. Gennem en serie af ofte provokerende møder, vil kvinderne udfordre seksuelle koncepter og dele intime oplevelser. Efter de første møder vælges 15 kvinder til at optage erotiske dagbøger. Til sidst inviteres de 5 mest forunderlige og modige kvinder til at genindspille og genopleve deres mest uforglemmelige seksuelle oplevelser foran kameraet. Den kvindelige seksualitet bliver ofte udsat for en stereotypisering i medierne, hvor kvinden beskrives udefra, og hvor der ikke er råderum for erotisk udfoldelse. Filmen forsøger at portrættere et modspil til dette billede ved at vise at der findes en alternativ og mere autentisk side af seksualitet hos danske kvinder.

Filmen er skudt på diverse formater, har gennem årene været serviceret af ikke mindre end syv forskellige klippeassistenter, onlinet af Emil Hjerrild og graded af Sune Bech Nielsen her hos Postyr.

Festivalfilm

Venus har allerede deltaget/blevet optaget på følgende festivaller: Göteborg International Film Festival, Tallinn, DocPoint, Helsinki Doc Point Documentary Film Festival og Amsterdam, IDFA.

Dansk Premiere

Her i Danmark har filmen premiere på Dox bio d. 8. marts. Læs mere og køb billet her.

Vi ønsker Instruktørerne Lea Glob og Mette Carla Albrechtsen alt det bedste med deres film.

161121_FrameGrabs_CC_1.33.1161121_FrameGrabs_CC_1.17.1

 

Toke Rude Trangbæk
Fanni Liv Engelbrecht
Tina Hedegaard
Sune Bech Nielsen
Emil Hjerrild
Freja Borrowman
Nils Zidore
Tina Hedegaard
Fanni Liv Engelbrecht
Anne Berg Johannsen
Patrick Dræby Ravn
Morten Larsen