Postyr Logo

Projekter

Våbensmuglingen

Postyr har gennem de sidste 3 år varetaget postproduktionen på dokumentarfilme Våbensmuglingen. Vi har således stået for hele backbone på filmen, backup, ingest, klippefaciliteter, online, VFX og mastering. Filmens stærke visuelle side er blevet godt hjulpet på vej af vores VFX-afdeling i form af miniatures, mattepaints, 3D-animationer og compositing.

Om filmen
Filmen er en thriller, der fortæller den sandfærdige historie om danske Niels Holck og et af verdens største illegale våbennedkast.
En nat i december 1995 falder 4 ton våben ned fra himlen over Indien. Få dage senere vender danske Niels Holck hjem til Danmark med en dyb hemmelighed.
Først da en engelsk civil MI-5 agent, Peter Bleach, bliver anholdt i Indien og står til dødstraf for våbensmuglingen, dukker Niels’ navn op i den storstilede internationale efterforskning af sagen.
Ved hjælp af fantastiske rekonstruktioner, med scener, der er som taget ud af en spillefilm, fortæller dokumentarfilmen den nervepirrende historie om våbennedkastningen i 1995; om to mænd, der sætter livet på spil på en fælles mission –  med hver deres skjulte agenda. Og om den mørklægning der finder sted, da missionen mislykkes.

Filmen er instrueret af Andreas Koefoed.

Se traileren her:

Se VFX breakdown her:

Se mere hos DoxBio.

Andreas Koefod
Mads Hagberth Lund
Sune Fogtmann
Radek Jakubiak
Fanni Liv Engelbrecht
Tina Hedegaard
Tino Zidore
Toke Rude Trangbæk
Cinwiz
Tak til jer alle!