Postyr Logo

Projekter

The Great Game – En rørende familiekrønike

Dokumentarfilmen med den danske titel “Fædre og sønner” følger Michael og hans far, den gamle hofmarskal Søren Haslund-Christensen,der sammen tager på loftet for at finde skjulte skatte fra fortiden.

Screen Shot 2018-07-05 at 11.56.11

Bedstefar Henning var en meget berømt opdagelsesrejsende og kulturarvsindsamler blandt mongolske stammer og Michael har hørt rygtet om, at Henning levede et hemmeligt dobbeltliv som både britisk agent og våbensmugler.

Screen Shot 2018-07-05 at 11.55.31

Derfor beslutter Michael sig for at finde ud af, om det er sandt. Desuden er hans far syg, tiden er knap for ham, så Michael får lokket sin far med på eventyr i farfarens fodspor tilbage i tiden.

Screen Shot 2018-07-05 at 11.57.10

“Fædre og sønner” er instrueret af Andreas Dalsgaard, der tidligere står bag dokumentarfilmene “The War Show” og “The Human Scale.”

Rent filmisk formidler Andreas Dalsgaard det familiære opklaringsarbejde med en blanding af interviews med familien, arkivfoto og gamle optagelser, der ofte pryder billedet i flot sammensatte collager.

“Jeg håber, at når folk ser filmen, at de får lyst til at ringe til deres gamle far eller deres gamle mor og spørge dem, om de ikke skal skabe nogle oplevelser sammen.”

Se traileren til “Fædre og sønner” hér:

Denne smukke dokumentar havde premiere d. 6/6 – 2018 i 52 biografer landet over og filmen er desuden præsenteret af DOXBIO og har modtaget konsulentstøtte fra Det Danske Filminstitut ved støttekonsulent Cecilia Lidin.

Vi er hos Postyr Postproduktion utrolig stolte af at have arbejdet med denne rørende familiekrønike, en episk storfilm og ikke mindst en film om fædre og sønner i en eventyrlysten familie ud over det sædvanlige.

Tak til hele Postyr-holdet bag denne film, både postproducer, klippeassistenter, klippere, VFX’ere, supervisorer og koordinatorer.