Postyr Logo

Projekter

Postyrs rejse igennem Juleønsket

Postyrs rejse igennem TV2 julekalender 2015 – “Juleønsket” har været en lang, men god, rejse sammen med Cosmo Film. Postyr har stået for log&load, online, grade, VFX og mastering på alle 24 afsnit.

Det hele startede tilbage i slutningen af 2014, hvor Postyr startede samarbejdet med Cosmo Film. Postyrs VFX-afdeling begyndte tidligt – og i dialog med instruktør Carsten Myllerup – konceptudviklingen af de bærende effekter på julekalenderen. Der skulle tænkes kreativt ifht. udviklingen af englevinger. Hvordan skulle bevægeligheden fremføres. Look og integration. Og hvordan lavede vi en løsning som samtidig var realiserbar indenfor et stramt budget – og på tværs af mange minutters fiktion. Udover udviklingen af englenes vinger, skulle VFX-afdelingen opfinde en visuel energi som sammen med englevingerne er udtrykket og den røde tråd igennem “Juleønsket”. Denne kommer til udtryk gennem englenes styrkekilde og ønskerne. Det har været en struktureret VFX afdeling og hele postarbejdet er gået efter planen fra start til slut.

Postyr har ligeledes kunne bruge erfaringen vi havde med i bagagen fra TV2 julekalender Tvillingerne og Julemanden fra 2013. – Og vi kan vel efterhånden erklære os specialiseret i dette format.

Fra alle os til alle jer – glædelig jul!

Screen Shot 2015-12-09 at 11.32.18

Screen Shot 2015-12-09 at 11.27.58

Screen Shot 2015-12-09 at 11.31.06002

Toke Rude Trangbæk
Peter Uller
Mads Hagbarth Lund
Aniá de Sa Madsen
Nils Zidore
Virgil Kastrup
Sune Bech Nielsen
Rasmus Reimer Larsen
Fynn Laune
Asger Peder Mortensen
Sune Fogtmann
Mikkel Tschentscher Jessen
Stefan Bjørnfort Bernscherer
Frederik Plesner
Christian Egedal
Niels Träff
Sospeter Nganga