Postyr Logo

Projekter

OVER KANTEN

Postyr Postproduktion har lavet alt postproduktion på den psykologiske thriller “OVER KANTEN”. Filmen er skudt på vores Red One MX af Jan Pallesen, med Tina Hedegaard som DIT. Den er instrueret af Laurits Munch-Petersen og Jacob Ditlev, og det er Fridthjof Film der har produceret.

Den er klippet af vores Sara Bøgh samt Jacob Ditlev, graded på vores store Red Rocket accelererede Davinci Resolve system, og der er lavet 100+ effektskud af vores comp-afdeling ligesom vores grafiker har stået for titelsekvensen. I distributionsleddet står vi for digitale filmkopier, DVD og Bluray produktion.

Om filmen:

I den psykologiske thriller OVER KANTEN spiller Jonatan Spang og
Christiane Schaumburg-Müller det stormende forelskede par David og Freja. Men kort tid efter de har fået nøglerne til deres nye drømmehus brydes idyllen af et uforklarligt selvmord.
Da David ved et tilfælde hører at deres nyansatte håndværker Roar (Alexandre Willaume) har forbindelser til manden der røg ud over Møns klint, begynder en snigende mistro. Denne styrkes af at David også synes Roar lægger an på Freja.
Hun afviser dette og beskylder David for en lidt for livlig fantasi, der skyldes hans arbejde med at skabe livstro computerspil.
David allierer sig derfor med enken Veronika for at opklare mysteriet og bevise over for Freja at han har ret.
Men jo tættere David kommer på sandheden desto længere væk kommer han fra Freja.
Han må derfor satse alt for at finde frem til en virkelighed der går langt ud over hans egen forstand.


 

Laurits Munch-Petersen
Jacob Ditlev
Sara Bøgh
Jacob Ditlev
Ronnie Fridthjof
Elisabeth Victoria Poulsen
Bo Scheuer
Daniel French
Sune Reinhardt Fogtman
Mads Lund
Julie Simonsen
Tina Hedegaard
Jacob Bang Clemmensen
Tino Zidore
Simon Roel
Sofie Friis Borup