Postyr Logo

Projekter

Alle for to

Ligesom Postyr stod for postproduktionen på Alle for en har vi lavet TOTAL POST på Alle for to, der har premiere landet over d. 31.1.2013. Efterfølgeren til Alle for en er et skridt op på alle niveauer. Næsten 300 effektskud er det blevet til – bl.a. en næsten 100% CGI scene.

Filmen er skudt på RED af Phillippe Kress. Instruktør er igen Rasmus Heide og klip & grade ved Martin Wehding. Postyr har i forbindelse med denne opgave oprustet vores VFX-afdeling med flere dygtige mennesker og tilbyder nu alt indenfor storyboarding, concept art, vfx, 3d, comp og motion graphics.

Se traileren her:

Filmen er et eksempel på Postyrs TOTAL POST, hvor vi varetager en postproduktion allerede fra manusplan til færdig film i biografen. Vi har således koordineret alt omkring previz af vfx scener, DIT, log&load, klip, online, grade, lyd og DCP-mastering og distribution. Alt i mens producenten har kunnet fokusere på andre opgaver. Ring og hør mere om hvad vores TOTAL POST kan gøre for dig og din næste film.

Alle for to – synopsis
To år er gået, og det før så sammentømrede trekløver er splittet. Nikolai er på prøveløsladelse og vil starte på en frisk, hvorimod brødrene Ralf og Timo planlægger et kup, der involverer både usaltet smør, en slankekur og en helikopter. Kommunen har indlogeret Nikolai i et meget belastet område, og han kan derfor umuligt invitere sin nye date Ane med hjem. Da Ralf og Timos usandsynlige kup rent faktisk lykkedes, øjner Nikolai chancen for at låne penge til en ny lejlighed. Brødrene har dog andre planer, og nyder nu at være “Alle for to”. Først da de alle tre bliver snydt af bankdirektøren William Lynge, må de stå sammen. Det besværliggøres dog af, at brødrenes alkoholiserede far Arno er blevet reality stjerne i ”De Fulde Fædre”, at Nikolais kærlighedsinteresse Ane helst ikke skal opdage noget, og at Ralf ikke kan holde vejret i et akvarie fyldt med dragefisk.

Rasmus Heide
Phillippe Kress
Martin Wehding
Kasper Buur
Tina Hedegaard
Bo Scheuer
Mads Hagberth Lund
Sune Fogtmann
Martin Kupski
Kalle Frølund
Asger Peder Mortensen
Søren Hjort
Jacob Bang Clemmensen
GiLyd! v. Gugge
Kasper Folman