Postyr Logo

Blog

Pressemeddelelse:

Postyr Postproduktion omstrukturerer for at tilpasse sig ændrede markedsvilkår
– vil gøre det nemmere for kunderne at financiere film og TV-serie produktion

København, 26. april 2019

Postyr Postproduktion ApS omstrukturerer sine aktiviteter efter udsigt til et negativt resultat i 2019 pga. ændrede markedsvilkår.
Fremover vil postproduktionsselskabet have færre fastansatte i København og i stedet indkøbe freelance og postproduktions ydelser i de lande og regioner hvor producenter skal bruge penge for at kunne finansiere deres film og TV-serier. Dette betyder at I alt 10 medarbejdere i virksomhedens kontor i København er blevet opsagt.

“Omstruktureringen er et resultat af en stigende efterspørgsel fra vores kunder på en mere fleksibel finansiering af postproduktionen. Filmproduktion kræver i dag i stigende grad finansiering fra nationale og regionale fonde, udenlandske co-producenter samt regioner eller lande med skatteincitamenter og tilskudsordninger/fonde” forklarer Toke Rude Trangbæk, post- og VFX-producer hos Postyr, og uddyber: “Desværre oplever vi i stigende grad, at vi har svært ved at tiltrække nye post-opgaver til København og at fastholde de danske og tiltrække udenlandske filmprojekter på grund af konkurrence med post-produktionsselskaber, der driver virksomhed i andre regioner/lande med regionale fonde/skatteincitamenter på op til 40%.”

Postyr vil som en konsekvens, nu fokusere langt flere kræfter på at samarbejde med andre postfaciliteter i ind- og udland for netop at kunne servicere de danske filmproducenter på den enkelte films specifikke finansieringsbehov fremfor at være bundet op på en stor København- baseret postfacilitet.

“Vi har allerede gjort det med succes på en række film de senere år, og jeg ser frem til at udbrede denne service og dette nye fokus på alle de film, vi laver post på,” siger Toke Rude Trangbæk, og understreger at Postyr Postproduktion stadig står som garant for en god og effektiv postproduktion med kvalitet i højsædet:
“Vi vil blive ved med at samle alle trådene i eksisterende post-faciliteter i lokalerne i København, hvorfra vi står for hele hele postproduktionen og servicerer vores kunder.”

Postyr Postproduktion og virksomhedens medarbejdere har gennem de seneste 10 år arbejdet på en lang række spillefilm, TV-shows, TV-serier, dokumentarfilm og alt derimellem.

“Det har været et privilegium at arbejde med et hav af dygtige mennesker i Postyr. Fastansatte, projektansatte og ikke mindst en lang række dygtige trainees, som har været med til at skabe en fantastisk arbejdsplads og løst de mest komplekse opgaver med fokus på høj kvalitet. Vi skylder dem en stor tak for deres indsats og det er med vemod, at vi siger farvel – eller forhåbentlig på gensyn – til dem, i fremtidens mere fleksible postproduktion,” siger Toke Rude Trangbæk.

Spørgsmål bedes rettet til:
Toke Rude Trangbæk
31412141