Postyr Logo

Kontakt

Postyr Postproduktion ApS
Spontinisvej 7
2450 København SV
Denmark


(+45) 71 74 78 80

Google maps

Postyr Postproduktion holder til på Skofabrikken – det kreative filmmiljø i København SV lige ved siden af Valby Hallen.

Der er masser af gratis parkeringspladser lige uden for døren og ellers ligger vi 5 minutters gang fra Ny Ellebjerg station som nås med både linie A, E og F

toke 2

Toke Rude Trangbæk

CEO & Postproducer

M
T 31412141

Selvudråbt kontrolfreak med hang til systemer. Toke står for den daglige ledelse i Postyr, og han er ikke sur – han er bare fra Jylland;-) Med en finger inde over alt fra teknik til det kreative til den kedelige økonomi kan Toke give dig svar på så godt som alt vedr. din postproduktion.
Toke har i det daglige en fodlænke kaldet Mac – en lille forkælet skødehund, der følger ham overalt – så kommer du ud og besøger os – så pas på hunden – eller i hvert fald pas på ikke at træde på ham.

tino

Tino Zidore

Chief Technical Officer & Film / TV-produktionstekniker

M
T 31412131

LTO båndet på billedet siger AV/IT tekniker, men der er ikke ord nok til at beskrive hvor langt Tinos viden og tekniske færdigheder rækker.

Tino har været med om bord siden dengang der ikke var noget der hed Postyr, og har været med til at bygge firmaet op helt fra bunden.

Han startede som traniee hvor han glædeligt sugede til sig af viden. Senere blev han optaget på FTP-uddannelsen og i april 2012 kunne han endelig kalde sig selv for Film -og TV produktionstekniker.

Tino stræber efter at udføre alle sine arbejdsopgaver til perfektion og man kan ikke sætte en finger på resultatet når han hurtigt og elegant navigerer gennem Postyrs labyrint af systemer og på et split sekund finder løsninger, som man selv ville have brugt flere timer på.

Med sit utrættelige gåpåmod og servicemindede indstilling, har han været producer på utallige standup shows, været DIT på spillefilm, sat sit betydelige præg på Postyrs virvar af det nyeste tekniske udstyr og sidst men ikke mindst er han en fantastisk mentor for de grønne klippe trainees på Postyr, når han gavmildt deler ud af sin brede viden.

tina2

Tina Hedegaard

Teknisk postkoordinator & Trainee supervisor

M
T 31412150

Tina er Postyrs tekniske koordinator. Med baggrund i Postyrs klippetrainee forløb har Tina bevæget sig i alle områder af postproduktionen, hvilket gør at ingen områder bliver glemt i planlægningen. Ud over rollen som teknisk postkoordinator er Tina med til at supervisere  Postyrs klippetrainees og give dem en god teknisk ballast i postproduktionen. Med i bagagen har Tina bl.a erfaring som teknisk producer, klipper og datawrangler & DIT på spillefilm. I sin fritid tilbringer hun tiden med at klatre.

VFX_Supervisor

Daniel French

VFX-supervisor

M
T 28569990

Daniel er efter flere år som selvstændig vendt hjem til Postyr som vores VFX-supervisor.

Med et skarpt øje for at finde den rigtige løsning er han med i den tidligere udvikling, med på set og leder efterfølgende vores VFX-afdeling igennem postproduktionen. Daniel selv er generalist med evner indenfor både 3D og comp – og så brænder han for at implementere miniature i sine projekter hvor dette måtte være relevant.

unnamed-10

Mie Vig Dyhrberg

Postkoordinator Trainee

M
T 20325566

Mie er den udadvendte og smilende jyde, der byder velkommen til kunder og gæster hos Postyr Postproduktion. Hun har gået på European Film College, og da opholdet sluttede var interessen for filmproduktion bestemt ikke blevet mindre.Desuden går Mie med et stort smil i gang med alle opgaver – uanset hvad de indebærer. På længere sigt vil booking samt koordinering af projekter blive en del af hendes daglige opgaver.

Nikolaj

Nikolaj Hoe Lundahl

Grafisk designer & motion designer trainee

M
T 29925692

Nikolaj er Postyrs grafiker. Han sætter en ære i det gode håndværk, hvor han kæler for de mindste detaljer. Samtidig ønsker han at dygtiggøre sig indenfor motion graphics.

Man kan næsten altid finde Nikolaj til fredagsbaren og andre arrangementer. Og der gik heller ikke lang tid, før han blev en del af festudvalget.

unnamed-9

Matias Brandt Møller

VFX trainee

M
T 51899961

Matias er født og opvokset i Aarhus, hvor han har lavet film med vennerne siden han var stor nok til at kunne holde et kamera, hvortil After Effects blev brugt til at lave lyssværd, eksplosioner og andre effekter. Senere i livet fik han igen mulighed for at arbejde med VFX til diverse medieproduktioner på Aarhus universitet, hvor han har taget en bachelor i Digital Design. Efter færdiggørelsen af sin bachelor, valgte Matias at tage en pause fra studierne og flyttede til Barcelona i 8 måneder. Denne pause blev bl.a. brugt på at lære Nuke og Maya, samt indtage en masse tapas y vino (hans spanskevner er dog, efter eget udsagn, nærmest ikke-eksisterende). Det var under opholdet i Barcelona, at Matias besluttede sig for at forfølge drømmen om at arbejde med VFX, og dermed fulgte også beslutningen om at flytte til København og læse en kandidat i Medialogy.

Matias laver compositing i Nuke, hvor han er fast besluttet på at lære hver eneste funktion, han har dog en generel interesse for de forskellige aspekter af VFX og arbejder derfor også i Maya, hvor han især gerne vil forbedre sine evner indenfor FX simulationer.

unnamed-7

Emma Düring

Klippetrainee

M
T 30588380

Emma har altid været en filmnørd. Hvor mange timer hun gennem sit liv har tilbragt foran skærmen vides ikke med sikkerhed, men det er måske også meget godt. Emma er endnu en jyde der har undsluppet provinsen og har kæmpet sig vej til storbyen. Hun har altid vidst at hun ville arbejde i denne branche, og har nu fået muligheden for at lave hvad hun elsker hver dag som Postyrs nye klippetrainee.

Mia

Mia Nan Guldborg

Klippetrainee

M
T 31202019

Mia har, efter hun som 4 årig faldt i søvn under sin første tur i biografen, prøvet at indhente de ‘tabte minutter’, faktisk allerede da hun kom ud fra biografen og fandt ud af at hun var faldet i søvn krævede hun at komme ind og se filmen igen med det samme. Siden da har biografen været godt besøgt og film en stor del af Mia’s hverdag. Hun har efter et ophold på European Film College, fundet ud af det er i Post Produktion at hendes lidenskaben ligger.

Mia kan godt lide at være aktiv, så hvis du ikke kan finde hende foran computeren eller med en bog i hånden, er hun højst sandsynlig ude og træne, lave yoga eller ude at vandre. Er hun ikke at finde der, ja så er hun nok i biografen. Mia har en energisk personlighed, en ‘aim-to-please’-attitude og et grin der spreder smil.

Anna

Anna Gedde Løvkvist

M
T 23815509

Anna blev ansat på Postyr lige efter hendes drøm om at arbejde i postproduktion var blevet alvorligt bestyrket af et ophold på den Europæiske Filmhøjskole.
Hun er utrolig svær at slå ud af kurs og god til at holde hovedet koldt og jonglere mange informationer på samme tid, hvilket kommer hende til stor hjælp som en af Postyrs klippetrainees.

I sin fritid lytter hun til sin pladesamling og drømmer om at besøge den internationale rumstation.

Line

Line Bjerg Jensen

Klippetrainee

M
T 61607701

Line er en glad midtjyde, der har søgt til København for at kunne arbejde med filmproduktion.

Line har lige afsluttet et år på European Film College, hvor hun fandt frem til at det var i postproduktionen hendes passion lå – og specielt med klippedelen. Hun er detaljeorienteret og nok lidt af en perfektionist, som altid gør sit yderste for at opnå et godt resultat. Nu er Line bare taknemlig for at hun kan arbejde ved Postyr og prøver at tage al ny info til sig som en svamp.

I sin fritid har Line har en stor kærlighed for tv- serier, alt fra comedy, sci-fi, krimier, politiske thriller til fantasy, nogle vil nok mene, at hun nærmest er serie afhængig. Hun har derudover et specielt ømt punkt for spionfilm som nærmest ikke kan være dårlige uanset manglende logik. Line interessere sig også for ishockey og elsker at stå på ski.

Jesper Mark Hansen

Klippetrainee

M
T 41411407

Jesper er vokset op i Odense og har siden gymnasiet vidst, at han skulle noget med film. Hvad det skulle være, har han dog været meget i tvivl om, og han har således gennemført en bachelor i film- og medievidenskab, før han fandt ud af, at han syntes, det var noget sjovere at lave film end at skrive om dem.
 
I løbet af årene, siden han begyndte at lege med film (før det troede han, han skulle være politiker), har han fået lavet en god stribe kortfilm, og et par af dem er endda blevet gode! Nu går han målrettet efter at blive klipper – især hvis han kan undgå at tage på mere uddannelse.
 
Jesper er vild med Premiere Pro, og han er sikker på, at han bliver lige så vild med Avid, når han har leget lidt mere med det. Desuden er han fast besluttet på at blive en dygtig colorgrader – altså når han liige har fået styr på Avid først.

Gustav Berg Pedersen

VFX-trainee

M
T

TBA

Mathias Valentin Hansen

VFX-trainee

M
T 41613000

Mathias er opvokset på Sjælland og har altid interesseret sig for at lave grafik på computeren. 3D-interessen fik ham til at drage til det mørke Jylland for at starte på 3D College.
Her lærte han generel 3D og motion design og fik sin uddannelse som Webintegrator. På skolen lærte Mathias at 3D’en også kunne tages et skridt videre ved at bruge den i produktionen af spillefilm. Det har lige siden været Mathias’s store drøm at arbejde som VFX artist i en postproduktion på spillefilm.
Denne mulighed har han nu som VFX Trainee hos Postyr, hvor han til dagligt for lov til at udfolde sig kreativt i postproduktionen af forskellige projekter.
Mathias elsker at presse sig selv fysisk og kan derfor stort set altid findes i træningscenteret efter arbejde.
Når ikke han træner musklerne, så er det øjnene der er på arbejde, når der skal ses film og serier i lange baner.

Mathias Nicolaj Daneholm Gjelstrup

VFX-trainee

M
T 60961990

Mathias er en Kalundborgjyde med stort K. Han har vist siden han var 12 år, at han ville være i film- og tv-branchen.
Mathias har været rundt i mange af de lejre der er at byde på inden for denne verden, men fandt sin helt store kærlighed indenfor VFX-verdenen.

I sin fritid bruger han meget tid på at udforske nye muligheder indenfor VFX. Så møder du ham en dag med firkantet øjne, ved du hvorfor.
Ellers har han også en stor passion for at spille guitar, lave god mad, rejse, løbe engang imellem (har gennemført sit første halv Marathon), og så står han ikke tilbage for en god udfordring.