Postyr Logo

Kontakt

Postyr Postproduktion ApS
Spontinisvej 7
2450 København SV
Denmark


(+45) 88 27 17 17

Google maps

Postyr Postproduktion holder til på Skofabrikken – det kreative filmmiljø i København SV lige ved siden af Valby Hallen.

Der er masser af gratis parkeringspladser lige uden for døren og ellers ligger vi 5 minutters gang fra Ny Ellebjerg station som nås med både linie A, E og F

toke 2

Toke Rude Trangbæk

CEO & Postproducer

M
T 31412141

Selvudråbt kontrolfreak med hang til systemer. Toke står for den daglige ledelse i Postyr, og han er ikke sur – han er bare fra Jylland;-) Med en finger inde over alt fra teknik til det kreative til den kedelige økonomi kan Toke give dig svar på så godt som alt vedr. din postproduktion.
Toke har i det daglige en fodlænke kaldet Mac – en lille forkælet skødehund, der følger ham overalt – så kommer du ud og besøger os – så pas på hunden – eller i hvert fald pas på ikke at træde på ham.

tina2

Tina Hedegaard

Teknisk postkoordinator & Trainee supervisor

M
T 31412150

Tina er Postyrs tekniske koordinator. Med baggrund i Postyrs klippetrainee forløb har Tina bevæget sig i alle områder af postproduktionen, hvilket gør at ingen områder bliver glemt i planlægningen. Ud over rollen som teknisk postkoordinator er Tina med til at supervisere  Postyrs klippetrainees og give dem en god teknisk ballast i postproduktionen. Med i bagagen har Tina bl.a erfaring som teknisk producer, klipper og datawrangler & DIT på spillefilm. I sin fritid tilbringer hun tiden med at klatre.

unnamed-10

Mie Vig Dyhrberg

Postkoordinator Trainee

M
T 20325566

Mie er den udadvendte og smilende jyde, der byder velkommen til kunder og gæster hos Postyr Postproduktion. Hun har gået på European Film College, og da opholdet sluttede var interessen for filmproduktion bestemt ikke blevet mindre.Desuden går Mie med et stort smil i gang med alle opgaver – uanset hvad de indebærer. På længere sigt vil booking samt koordinering af projekter blive en del af hendes daglige opgaver.

fynn

Fynn Laue

VFX- Supervisor & Artist

M
T 31256537

Fynn er imødekommende og altid i godt humør. Han er oprindelig fra Tyskland, men har boet størstedelen af sit liv i Sønderjylland. Med et hav af projekter i bagagen og et forløb på Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft, startede Fynn som trainee på Postyr. Idag er han Postyrs VFX supervisor. Fynn elsker sit job, og han elsker hotkeys!

Nikolaj

Nikolaj Hoe Lundahl

Grafisk designer & motion designer trainee

M
T 29925692

Nikolaj er Postyrs grafiker. Han sætter en ære i det gode håndværk, hvor han kæler for de mindste detaljer. Samtidig ønsker han at dygtiggøre sig indenfor motion graphics.

Man kan næsten altid finde Nikolaj til fredagsbaren og andre arrangementer. Og der gik heller ikke lang tid, før han blev en del af festudvalget.

Niels

Niels Träff

VFX trainee

M
T 28909814

Niels har haft sin gang på “The European Film College” allerførst som studerende og der efter som College Assistent. Her fik han rig mulighed for at øve sig på sine evner i After Effects, som én af skolens eneste VFX´ere. Efter han er startet i Postyr er han blevet introduceret til Nuke, som han allerede har godt styr på. Niels er rigtig glad for compositing og har en drøm om at blive bedre til at lave matte paintings. Niels er en ren troldmand i photoshop, hvor han til dagligt kreerer de smukkeste billeder med alle tænkelig motiver, derfor ligger det også kun naturligt, at han har kastet sin kærlighed på kunsten at matte painte.

Niels er desuden vores alle sammen klippe, da ingen stress kan få sit tag i ham. Skal tingene gå hurtigt, går Niels ind i en dyb koncentreret sindsstemning og med et komplet roligt sind, når han sikkert sine mål og deadlines.

unnamed-8

Magnus Hilding-Nørkjær

VFX trainee

M
T 22361562

Magnus’ interesse for film udsprang fra allerførste øjeblik, han fik et kamera i hånden. I 5. klasse opdagede han stop-motion uden kendskab til teknikken ved at pause video på sin telefon, hvilket for alvor vakte nysgerrigheden for verdenen af animation og VFX. Som 13-årig stiftede han bekendtskab med After Effects, som han har udrettet stort og småt i lige siden. Generelt er Magnus tosset med Adobe-programmer.

Magnus afsluttede lige inden opstart i Postyr sin gang på European Film College, hvor han som den eneste VFX’er hjalp til på et væld af produktioner.

Hans største passion er motion graphics og VFX, men han er sådan set vild med at have en finger med i spillet i alle de kreative roller, inden- såvel som udenfor film, og han elsker at sidde og nørkle med nye programmer. Hos Postyr er det hans mål at blive bedre til 3D og at lære Nuke, hvilket han allerede er i fuld sving med, og alle de nye muligheder er til stor fascination.

Når Magnus ikke arbejder med film og billeder, gør han  det sikkert med noget andet foran skærmen, fx elektronisk musikproduktion. Ellers elsker han fridykning, og er lidt af en sprognørd med forkærlighed for lingvistiske spidsfindigheder og elokvens.

unnamed-9

Matias Brandt Møller

VFX trainee

M
T 51899961

Matias er født og opvokset i Aarhus, hvor han har lavet film med vennerne siden han var stor nok til at kunne holde et kamera, hvortil After Effects blev brugt til at lave lyssværd, eksplosioner og andre effekter. Senere i livet fik han igen mulighed for at arbejde med VFX til diverse medieproduktioner på Aarhus universitet, hvor han har taget en bachelor i Digital Design. Efter færdiggørelsen af sin bachelor, valgte Matias at tage en pause fra studierne og flyttede til Barcelona i 8 måneder. Denne pause blev bl.a. brugt på at lære Nuke og Maya, samt indtage en masse tapas y vino (hans spanskevner er dog, efter eget udsagn, nærmest ikke-eksisterende). Det var under opholdet i Barcelona, at Matias besluttede sig for at forfølge drømmen om at arbejde med VFX, og dermed fulgte også beslutningen om at flytte til København og læse en kandidat i Medialogy.

Matias laver compositing i Nuke, hvor han er fast besluttet på at lære hver eneste funktion, han har dog en generel interesse for de forskellige aspekter af VFX og arbejder derfor også i Maya, hvor han især gerne vil forbedre sine evner indenfor FX simulationer.

tino

Tino Zidore

Film/TV-produktionstekniker

M
T 31412131

LTO båndet på billedet siger AV/IT tekniker, men der er ikke ord nok til at beskrive hvor langt Tinos viden og tekniske færdigheder rækker.

Tino har været med om bord siden dengang der ikke var noget der hed Postyr, og har været med til at bygge firmaet op helt fra bunden.

Han startede som traniee hvor han glædeligt sugede til sig af viden. Senere blev han optaget på FTP-uddannelsen og i april 2012 kunne han endelig kalde sig selv for Film -og TV produktionstekniker.

Tino stræber efter at udføre alle sine arbejdsopgaver til perfektion og man kan ikke sætte en finger på resultatet når han hurtigt og elegant navigerer gennem Postyrs labyrint af systemer og på et split sekund finder løsninger, som man selv ville have brugt flere timer på.

Med sit utrættelige gåpåmod og servicemindede indstilling, har han været producer på utallige standup shows, været DIT på spillefilm, sat sit betydelige præg på Postyrs virvar af det nyeste tekniske udstyr og sidst men ikke mindst er han en fantastisk mentor for de grønne klippe trainees på Postyr, når han gavmildt deler ud af sin brede viden.

nils2

Nils Zidore

Klipper og AV Tekniker

M
T 31412151

Nils startede helt grøn i Postyr som klippetrainee og blev efter endt trainee forløb fastansat i firmaet. Det er der bestemt også god grund til, da Nils er yderst dygtig både teknisk og kreativt. Han er utrolig lærenem og bliver på ingen måde skræmt af teknikken, hvilket er en kæmpe fordel i postproduktionen. Nils er derudover en stærkt intuitiv klipper, der har rytme og præcision i højsædet, samt selvfølgelig den gode fortælling. Samarbejdet med kunden betyder meget for ham og han arbejder hårdt for at levere det bedst mulige produkt.

Freja

Freja Borrowman

Klippetrainee

M
T 28562878

Freja stiftede for første gang kenskab til klip i en alder af 11 år. Her så hun fascineret til mens nogle ældre drenge fik tonsvis af videoklip til at blive til en historie, og snart sad hun selv i det mørke rum opslugt af magien. Siden har passionen for film og postproduktion kun vokset sig større, og hun suger al den viden til sig hun overhovedet kan komme i nærheden af. Freja har masser af gåpåmod og tager enhver udfordring med et bredt smil og et stålsat sind.

I sin fritid holder Freja sig aktiv med en masse dans og styrketræning, for at undgå at sygne hen foran computeren. Energien er som oftest også høj og det er næsten svært ikke at få denne smilende pige til at grine. Og det er uanset, hvor dårlig joken er.

Emil til Hjemmesiden

Emil Hundborg Hjerrild

Klippetrainee

M
T 20892937

Emil er klippetrainee hos Postyr og han går bestemt ikke i “Tomgang”. Han er altid frisk på en ny opgave og knokler for gode resultater. Emil gik på “Rampen” bedre kendt som Københavns Film & Fotoskole. Han var her med til, at producere kortfilmen “Gravøl” ,hvor han fungerede som klipper, tonemester samt komponist. “Gravøl” er på Ekkos all time shortliste og er netop blevet nomineret til Ekko shortlist Awards 2015

Emil er Postyrs musikalske og gode ven. Han kendes på sit store skæg, der for tiden er klippet om til movember skæg. Man er altid i godt selskab med Emil og han er bestemt ikke bleg for at sætte gang i gaden eller spille et nummer på guitaren. Det så man allerede til Emils første fredagsbar på Postyr, hvor han inviterede på ølbowling midt på Købermagergade. Det fortæller både noget om Emil og hans begejstring for øl. Hvis Emil har en såkaldt dårlig dag stik ham en fyraftensøl og spil noget Ben Howard.:)

unnamed-7

Emma Düring

Klippetrainee

M
T 30588380

Emma har altid været en filmnørd. Hvor mange timer hun gennem sit liv har tilbragt foran skærmen vides ikke med sikkerhed, men det er måske også meget godt. Emma er endnu en jyde der har undsluppet provinsen og har kæmpet sig vej til storbyen. Hun har altid vidst at hun ville arbejde i denne branche, og har nu fået muligheden for at lave hvad hun elsker hver dag som Postyrs nye klippetrainee.

unnamed-12

Emil Aputsiaq Reedtz Poulsen

Foto trainee

M
T 26157904

Emil har i mange år brugt alt sin tid på at filme og være rundt omkring et kamera og han er perfektionist i forhold til det visuelle.

Han har optaget mange musikvideoer, live koncerter og kortfilm og har også arbejdet en del som b-fotograf. Desuden elsker han at være på film set, men er blevet meget interesseret i postarbejde samt grading nu hvor han er hos Postyr som foto trainee. Emil har en plan om at bliver fotograf og kunne leve af at skyde spillefilm – han er helt vild med kameraer :-)

Derudover bruger Emil meget tid på at finde gamle filmkameraer og optikker og han skyder mange analog film, da han synes der er meget mere sjæl i film over digital.

Når han ikke er ved et kamera, kan man finde Emil i et køkken med høj musik, imens han laver mad. Når han er i et køkken går det hurtig, maden flyver rundt i lokalet sammen med krydderier og grøntsager i store mængder.

Sune-2

Sune Bech Nielsen

Junior colourist (Freelance)

M
T 30233435

Sune er alles bedste ven. Han sidder helt alene i den mørke biograf og grader, men alligevel suger han folk til sig som en magnet med sit gode humør og åbne sind. Selvom han altid er klar på en lille sludder i sin hule, er han ekstremt fokuseret og arbejder entusiatisk på alle projekter han får sendt sin vej. Han har siden, han var helt lille været klar over, at det var film han ville lave, og nu har han fundet sin niche. Det at kunne være med til, at skabe stilen og stemningen i en film er bare en af grundende til, at Sune er helt vild med colorgrading. Han er desuden, ret fascineret af teknikken bag grade og er fast besluttet på, at lære alt der er at vide om colorgrading.

I sin fritid går Sune meget op i musik, som man i den grad kan fornemme, når man går forbi, den åbne dør og svagt kan høre de sprøde toner fra P6 Beat. Ud over musikken er Sune også utrolig glad for KAFFE og der bliver indtaget rigelige mængder i løbet af dagen.

Virgil

Virgil Kastrup

Colourist & VFX Supervisor (Freelance)

M
T 28181579