Postyr Logo

Kontakt

Postyr Postproduktion ApS
Spontinisvej 7
2450 København SV
Denmark


(+45) 71 74 78 80

Google maps

Postyr Postproduktion holder til på Skofabrikken – det kreative filmmiljø i København SV lige ved siden af Valby Hallen.

Der er masser af gratis parkeringspladser lige uden for døren og ellers ligger vi 5 minutters gang fra Ny Ellebjerg station som nås med både linie A, E og F

Toke Rude Trangbæk

CEO & Postproducer

M
T 31412141

Selvudråbt kontrolfreak med hang til systemer. Toke står for den daglige ledelse i Postyr, og han er ikke sur – han er bare fra Jylland;-) Med en finger inde over alt fra teknik til det kreative til den kedelige økonomi kan Toke give dig svar på så godt som alt vedr. din postproduktion.
Toke har i det daglige en fodlænke kaldet Mac – en lille forkælet skødehund, der følger ham overalt – så kommer du ud og besøger os – så pas på hunden – eller i hvert fald pas på ikke at træde på ham.

Tino Zidore

Chief Technical Officer & Film / TV-produktionstekniker

M
T 31412131

LTO båndet på billedet siger AV/IT tekniker, men der er ikke ord nok til at beskrive hvor langt Tinos viden og tekniske færdigheder rækker.

Tino har været med om bord siden dengang der ikke var noget der hed Postyr, og har været med til at bygge firmaet op helt fra bunden.

Han startede som traniee hvor han glædeligt sugede til sig af viden. Senere blev han optaget på FTP-uddannelsen og i april 2012 kunne han endelig kalde sig selv for Film -og TV produktionstekniker.

Tino stræber efter at udføre alle sine arbejdsopgaver til perfektion og man kan ikke sætte en finger på resultatet når han hurtigt og elegant navigerer gennem Postyrs labyrint af systemer og på et split sekund finder løsninger, som man selv ville have brugt flere timer på.

Med sit utrættelige gåpåmod og servicemindede indstilling, har han været producer på utallige standup shows, været DIT på spillefilm, sat sit betydelige præg på Postyrs virvar af det nyeste tekniske udstyr og sidst men ikke mindst er han en fantastisk mentor for de grønne klippe trainees på Postyr, når han gavmildt deler ud af sin brede viden.

Tina Hedegaard

Teknisk postkoordinator & Trainee supervisor

M
T 31412150

Tina er Postyrs tekniske koordinator. Med baggrund i Postyrs klippetrainee forløb har Tina bevæget sig i alle områder af postproduktionen, hvilket gør at ingen områder bliver glemt i planlægningen. Ud over rollen som teknisk postkoordinator er Tina med til at supervisere  Postyrs klippetrainees og give dem en god teknisk ballast i postproduktionen. Med i bagagen har Tina bl.a erfaring som teknisk producer, klipper og datawrangler & DIT på spillefilm. I sin fritid tilbringer hun tiden med at klatre.

Daniel French

VFX-supervisor

M
T 28569990

Daniel er efter flere år som selvstændig vendt hjem til Postyr som vores VFX-supervisor.

Med et skarpt øje for at finde den rigtige løsning er han med i den tidligere udvikling, med på set og leder efterfølgende vores VFX-afdeling igennem postproduktionen. Daniel selv er generalist med evner indenfor både 3D og comp – og så brænder han for at implementere miniature i sine projekter hvor dette måtte være relevant.

Nikolaj Hoe Lundahl

Grafisk designer & motion designer trainee

M
T 29925692

Nikolaj er Postyrs grafiker. Han sætter en ære i det gode håndværk, hvor han kæler for de mindste detaljer. Samtidig ønsker han at dygtiggøre sig indenfor motion graphics.

Man kan næsten altid finde Nikolaj til fredagsbaren og andre arrangementer. Og der gik heller ikke lang tid, før han blev en del af festudvalget.

Mia Nan Guldborg

Klippetrainee

M
T 31202019

Mia har, efter hun som 4 årig faldt i søvn under sin første tur i biografen, prøvet at indhente de ‘tabte minutter’, faktisk allerede da hun kom ud fra biografen og fandt ud af at hun var faldet i søvn krævede hun at komme ind og se filmen igen med det samme. Siden da har biografen været godt besøgt og film en stor del af Mia’s hverdag. Hun har efter et ophold på European Film College, fundet ud af det er i Post Produktion at hendes lidenskaben ligger.

Mia kan godt lide at være aktiv, så hvis du ikke kan finde hende foran computeren eller med en bog i hånden, er hun højst sandsynlig ude og træne, lave yoga eller ude at vandre. Er hun ikke at finde der, ja så er hun nok i biografen. Mia har en energisk personlighed, en ‘aim-to-please’-attitude og et grin der spreder smil.

Anna Gedde Løvkvist

M
T 23815509

Anna blev ansat på Postyr lige efter hendes drøm om at arbejde i postproduktion var blevet alvorligt bestyrket af et ophold på den Europæiske Filmhøjskole.
Hun er utrolig svær at slå ud af kurs og god til at holde hovedet koldt og jonglere mange informationer på samme tid, hvilket kommer hende til stor hjælp som en af Postyrs klippetrainees.

I sin fritid lytter hun til sin pladesamling og drømmer om at besøge den internationale rumstation.

Line Bjerg Jensen

Klippetrainee

M
T 61607701

Line er en glad midtjyde, der har søgt til København for at kunne arbejde med filmproduktion.

Line har lige afsluttet et år på European Film College, hvor hun fandt frem til at det var i postproduktionen hendes passion lå – og specielt med klippedelen. Hun er detaljeorienteret og nok lidt af en perfektionist, som altid gør sit yderste for at opnå et godt resultat. Nu er Line bare taknemlig for at hun kan arbejde ved Postyr og prøver at tage al ny info til sig som en svamp.

I sin fritid har Line har en stor kærlighed for tv- serier, alt fra comedy, sci-fi, krimier, politiske thriller til fantasy, nogle vil nok mene, at hun nærmest er serie afhængig. Hun har derudover et specielt ømt punkt for spionfilm som nærmest ikke kan være dårlige uanset manglende logik. Line interessere sig også for ishockey og elsker at stå på ski.

Jesper Mark Hansen

Klippetrainee

M
T 41411407

Jesper er vokset op i Odense og har siden gymnasiet vidst, at han skulle beskæftige sig med film. Derfor har Jesper gennemført en bachelor i film – og medievidenskab, men han fandt dog hurtigt ud af, at det var meget sjovere at lave film, end at skrive om dem.

Siden han for alvor begyndte at interessere sig for film, har han fået lavet en god stribe kortfilm, og nu går Jesper målrettet efter at blive en dygtig klipper hos Postyr Postproduktion og han arbejder hver dag hårdt på at få det til at lykkes.

I fritiden bruger Jesper meget tid på at holde sig selv opdateret på, hvad der sker i Film + TV branchen, så han følger glædeligt med i diverse serier og ser også utrolig mange film.

Jesper deltager stort set altid i Postyr Postproduktion’s arrangementer, hvor han glædeligt deler ud af historier fra sin barndom, studielivet eller de kortfilms-produktioner han har været en del af. Man kan være sikker på, at uanset hvilket emne, der bliver bragt op blandt kollegaer, skal Jesper inden længe nok få drejet samtalen over på det han elsker allermest, nemlig film. Det er dog ikke noget, der generer han kollegaer, for de elsker alle sammen at tale om lige netop dét emne.

 

Gustav Berg Pedersen

VFX-trainee

M
T 20101536

Fynske Gustav har aldrig været bange for at gå sine egne veje(han startede eksempelvis som den eneste VFX Trainee der ikke hedder Mathias), så mens hans klassekammerater kørte med aviser eller skød øjnene ud på hinanden med softguns, så lavede Gustav filmeffekter og motion graphics.

Det blev han hurtigt god til. Så god, at den første motion graphics fra Gustav’s hånd løb over skærmen på Tv2’s reklameblok, da han gik i 7. klasse; og siden dengang har kursen været sat mod filmbranchen. Beslutningen om at arbejde med film blev yderligere bestyrket med et ophold på 3D college i Grenaa, hvor han gik i dybden og satte en ekstra dimension på sit arbejde.

Da det efterfølgende blev klart for Gustav, at det stod sløjt til med filmselskaber hjemme i landsbyen Bredbjerg, rettede han blikket østover, og var så heldig, at Postyr samtidig kiggede vestover efter en VFX Trainee. Når Gustav ikke laver eller ser film, er han ivrig gamer, men hvis det ikke skal foregå foran en skærm spiller han musik på sin klarinet eller brætspil med vennerne.

Mathias Valentin Hansen

VFX-trainee

M
T 41613000

Mathias er opvokset på Sjælland og har altid interesseret sig for at lave grafik på computeren. 3D-interessen fik ham til at drage til det mørke Jylland for at starte på 3D College.
Her lærte han generel 3D og motion design og fik sin uddannelse som Webintegrator. På skolen lærte Mathias at 3D’en også kunne tages et skridt videre ved at bruge den i produktionen af spillefilm. Det har lige siden været Mathias’s store drøm at arbejde som VFX artist i en postproduktion på spillefilm.
Denne mulighed har han nu som VFX Trainee hos Postyr, hvor han til dagligt for lov til at udfolde sig kreativt i postproduktionen af forskellige projekter.
Mathias elsker at presse sig selv fysisk og kan derfor stort set altid findes i træningscenteret efter arbejde.
Når ikke han træner musklerne, så er det øjnene der er på arbejde, når der skal ses film og serier i lange baner.

Mathias Nicolaj Daneholm Gjelstrup

VFX-trainee

M
T 60961990

Mathias er en Kalundborgjyde med stort K. Han har vist siden han var 12 år, at han ville være i film- og tv-branchen.
Mathias har været rundt i mange af de lejre der er at byde på inden for denne verden, men fandt sin helt store kærlighed indenfor VFX-verdenen.

I sin fritid bruger han meget tid på at udforske nye muligheder indenfor VFX. Så møder du ham en dag med firkantet øjne, ved du hvorfor.
Ellers har han også en stor passion for at spille guitar, lave god mad, rejse, løbe engang imellem (har gennemført sit første halv Marathon), og så står han ikke tilbage for en god udfordring.

Kasper Kjær Hjelmager

VFX Trainee

M
T 42614160

Kasper er født og opvokset i Holstebro, og har sidenhen taget diverse uddannelser rundt omkring i Jylland.
Kasper har lige så længe han kan huske, haft en passion for historiefortælling i alle dens former, men især film har altid været ekstra højt på listen.
Efter sine 3 års uddannelse, og en afsluttende eksamen på 3D College i Grenaa, tænkte han at det var tid til nye udfordringer, og drog mod djævleøen hvor han var blevet tilbudt en trainee stilling hos Postyr.

Nu med mulighed for at selv at arbejde med sin passion til hverdag, er han igang med at forbedre sig indenfor 3D, Motion Graphics og VFX.
3D modellering og 2D tegning har især fanget Kaspers opmærksomhed, og han håber på en dag at kunne få lov til at lave begge dele indenfor enten film, spilverdernen eller begge.

Film, serier, computerspil, musik og bøger, er blot nogle af de ting Kasper elsker at give sig i kast med når han har fri. Samtidig er han dog ikke sky for Postyrs benhårde morgen træning, så både krop og sind kan holdes i form.
Kreativ tegning, Dungeons and Dragons rollespil, og at hænge ud med kolleger efter arbejde, er også på listen over ting han holder af.

Siri Katzenelson

Film/TV-produktionsteknikerelev

M
T 23206182

Siri voksede op på Frederiksberg og har arbejdet som instruktør-assistent og sufflør i fem år på diverse teatre i København. Ved siden af hendes jobs som bl.a speaker elsker hun at tegne og gør det freelance. For to år siden startede hun på uddannelsen som “Film – og TV produktionsteknikker” og hun har omkring 2 år tilbage, før hun er uddannet.

Siri følte sig hurtigt som en del af firmaet og hér kommer beviset for den påstand. Det første firmaarrangement Siri deltog i efter sin ansættelse hos Postyr Postproduktion var Toke, hendes chef’s 40-års fødselsdag, hvor Siri deltog efter at have kendt hendes nye kollegaer i ca. 16 timer. Det er imponerende og siger utrolig meget om, hvor social Siri er som menneske. Siden den fødselsdag behøver man aldrig at spørge Siri om hun kan komme til Postyr’s events, som f.eks. fredagsbarer og andre privatarrangementer – man kan vide med sikkerhed, at hvis hun er i København, så vil hun med garanti være der!

Siri er på skolebænken i forbindelse med hendes uddannelse nu, men vil være tilbage hos Postyr Postproduktion efter juleferien – og alle hendes kollegaer glæder sig til at få hende tilbage.