Postyr Logo

Kontakt

Postyr Postproduktion ApS
Spontinisvej 7
2450 København SV
Denmark


(+45) 71 74 78 80

Google maps

Postyr Postproduktion holder til på Skofabrikken – det kreative filmmiljø i København SV lige ved siden af Valby Hallen.

Der er masser af gratis parkeringspladser lige uden for døren og ellers ligger vi 5 minutters gang fra Ny Ellebjerg station som nås med både linie A, E og F

Daniel French

VFX-supervisor

M daniel@postyr.dk
T 28569990

Daniel er efter flere år som selvstændig vendt hjem til Postyr som vores VFX-supervisor.

Med et skarpt øje for at finde den rigtige løsning er han med i den tidligere udvikling, med på set og leder efterfølgende vores VFX-afdeling igennem postproduktionen. Daniel selv er generalist med evner indenfor både 3D og comp – og så brænder han for at implementere miniature i sine projekter hvor dette måtte være relevant.

Gustav Berg Pedersen

VFX-trainee

M gustav@postyr.dk
T 20101536

Fynske Gustav har aldrig været bange for at gå sine egne veje(han startede eksempelvis som den eneste VFX Trainee der ikke hedder Mathias), så mens hans klassekammerater kørte med aviser eller skød øjnene ud på hinanden med softguns, så lavede Gustav filmeffekter og motion graphics.

Det blev han hurtigt god til. Så god, at den første motion graphics fra Gustav’s hånd løb over skærmen på Tv2’s reklameblok, da han gik i 7. klasse; og siden dengang har kursen været sat mod filmbranchen. Beslutningen om at arbejde med film blev yderligere bestyrket med et ophold på 3D college i Grenaa, hvor han gik i dybden og satte en ekstra dimension på sit arbejde.

Da det efterfølgende blev klart for Gustav, at det stod sløjt til med filmselskaber hjemme i landsbyen Bredbjerg, rettede han blikket østover, og var så heldig, at Postyr samtidig kiggede vestover efter en VFX Trainee. Når Gustav ikke laver eller ser film, er han ivrig gamer, men hvis det ikke skal foregå foran en skærm spiller han musik på sin klarinet eller brætspil med vennerne.

Mathias Valentin Hansen

VFX-trainee

M valentin@postyr.dk
T 41613000

Mathias er opvokset på Sjælland og har altid interesseret sig for at lave grafik på computeren. 3D-interessen fik ham til at drage til det mørke Jylland for at starte på 3D College.
Her lærte han generel 3D og motion design og fik sin uddannelse som Webintegrator. På skolen lærte Mathias at 3D’en også kunne tages et skridt videre ved at bruge den i produktionen af spillefilm. Det har lige siden været Mathias’s store drøm at arbejde som VFX artist i en postproduktion på spillefilm.
Denne mulighed har han nu som VFX Trainee hos Postyr, hvor han til dagligt for lov til at udfolde sig kreativt i postproduktionen af forskellige projekter.
Mathias elsker at presse sig selv fysisk og kan derfor stort set altid findes i træningscenteret efter arbejde.
Når ikke han træner musklerne, så er det øjnene der er på arbejde, når der skal ses film og serier i lange baner.

Mathias Nicolaj Daneholm Gjelstrup

VFX-trainee

M mathias@postyr.dk
T 60961990

Mathias er en Kalundborgjyde med stort K. Han har vist siden han var 12 år, at han ville være i film- og tv-branchen.
Mathias har været rundt i mange af de lejre der er at byde på inden for denne verden, men fandt sin helt store kærlighed indenfor VFX-verdenen.

I sin fritid bruger han meget tid på at udforske nye muligheder indenfor VFX. Så møder du ham en dag med firkantet øjne, ved du hvorfor.
Ellers har han også en stor passion for at spille guitar, lave god mad, rejse, løbe engang imellem (har gennemført sit første halv Marathon), og så står han ikke tilbage for en god udfordring.