Postyr Logo

Kontakt

Postyr Postproduktion ApS
Spontinisvej 7
2450 København SV
Denmark


(+45) 71 74 78 80

Google maps

Postyr Postproduktion holder til på Skofabrikken – det kreative filmmiljø i København SV lige ved siden af Valby Hallen.

Der er masser af gratis parkeringspladser lige uden for døren og ellers ligger vi 5 minutters gang fra Ny Ellebjerg station som nås med både linie A, E og F

Nikolaj Hoe Lundahl

Grafisk designer & motion designer trainee

M nikolaj@postyr.dk
T 29925692

Nikolaj er Postyrs grafiker. Han sætter en ære i det gode håndværk, hvor han kæler for de mindste detaljer. Samtidig ønsker han at dygtiggøre sig indenfor motion graphics.

Man kan næsten altid finde Nikolaj til fredagsbaren og andre arrangementer. Og der gik heller ikke lang tid, før han blev en del af festudvalget.

Mia Nan Guldborg

Klippetrainee

M mia@postyr.dk
T 31202019

Mia har, efter hun som 4 årig faldt i søvn under sin første tur i biografen, prøvet at indhente de ‘tabte minutter’, faktisk allerede da hun kom ud fra biografen og fandt ud af at hun var faldet i søvn krævede hun at komme ind og se filmen igen med det samme. Siden da har biografen været godt besøgt og film en stor del af Mia’s hverdag. Hun har efter et ophold på European Film College, fundet ud af det er i Post Produktion at hendes lidenskaben ligger.

Mia kan godt lide at være aktiv, så hvis du ikke kan finde hende foran computeren eller med en bog i hånden, er hun højst sandsynlig ude og træne, lave yoga eller ude at vandre. Er hun ikke at finde der, ja så er hun nok i biografen. Mia har en energisk personlighed, en ‘aim-to-please’-attitude og et grin der spreder smil.

Anna Gedde Løvkvist

M anna@postyr.dk
T 23815509

Anna blev ansat på Postyr lige efter hendes drøm om at arbejde i postproduktion var blevet alvorligt bestyrket af et ophold på den Europæiske Filmhøjskole.
Hun er utrolig svær at slå ud af kurs og god til at holde hovedet koldt og jonglere mange informationer på samme tid, hvilket kommer hende til stor hjælp som en af Postyrs klippetrainees.

I sin fritid lytter hun til sin pladesamling og drømmer om at besøge den internationale rumstation.

Line Bjerg Jensen

Klippetrainee

M line@postyr.dk
T 61607701

Line er en glad midtjyde, der har søgt til København for at kunne arbejde med filmproduktion.

Line har lige afsluttet et år på European Film College, hvor hun fandt frem til at det var i postproduktionen hendes passion lå – og specielt med klippedelen. Hun er detaljeorienteret og nok lidt af en perfektionist, som altid gør sit yderste for at opnå et godt resultat. Nu er Line bare taknemlig for at hun kan arbejde ved Postyr og prøver at tage al ny info til sig som en svamp.

I sin fritid har Line har en stor kærlighed for tv- serier, alt fra comedy, sci-fi, krimier, politiske thriller til fantasy, nogle vil nok mene, at hun nærmest er serie afhængig. Hun har derudover et specielt ømt punkt for spionfilm som nærmest ikke kan være dårlige uanset manglende logik. Line interessere sig også for ishockey og elsker at stå på ski.

Jesper Mark Hansen

Klippetrainee

M jesper@postyr.dk
T 41411407

Jesper er vokset op i Odense og har siden gymnasiet vidst, at han skulle beskæftige sig med film. Derfor har Jesper gennemført en bachelor i film – og medievidenskab, men han fandt dog hurtigt ud af, at det var meget sjovere at lave film, end at skrive om dem.

Siden han for alvor begyndte at interessere sig for film, har han fået lavet en god stribe kortfilm, og nu går Jesper målrettet efter at blive en dygtig klipper hos Postyr Postproduktion og han arbejder hver dag hårdt på at få det til at lykkes.

I fritiden bruger Jesper meget tid på at holde sig selv opdateret på, hvad der sker i Film + TV branchen, så han følger glædeligt med i diverse serier og ser også utrolig mange film.

Jesper deltager stort set altid i Postyr Postproduktion’s arrangementer, hvor han glædeligt deler ud af historier fra sin barndom, studielivet eller de kortfilms-produktioner han har været en del af. Man kan være sikker på, at uanset hvilket emne, der bliver bragt op blandt kollegaer, skal Jesper inden længe nok få drejet samtalen over på det han elsker allermest, nemlig film. Det er dog ikke noget, der generer han kollegaer, for de elsker alle sammen at tale om lige netop dét emne.

 

Gustav Berg Pedersen

VFX-trainee

M gustav@postyr.dk
T 20101536

Fynske Gustav har aldrig været bange for at gå sine egne veje(han startede eksempelvis som den eneste VFX Trainee der ikke hedder Mathias), så mens hans klassekammerater kørte med aviser eller skød øjnene ud på hinanden med softguns, så lavede Gustav filmeffekter og motion graphics.

Det blev han hurtigt god til. Så god, at den første motion graphics fra Gustav’s hånd løb over skærmen på Tv2’s reklameblok, da han gik i 7. klasse; og siden dengang har kursen været sat mod filmbranchen. Beslutningen om at arbejde med film blev yderligere bestyrket med et ophold på 3D college i Grenaa, hvor han gik i dybden og satte en ekstra dimension på sit arbejde.

Da det efterfølgende blev klart for Gustav, at det stod sløjt til med filmselskaber hjemme i landsbyen Bredbjerg, rettede han blikket østover, og var så heldig, at Postyr samtidig kiggede vestover efter en VFX Trainee. Når Gustav ikke laver eller ser film, er han ivrig gamer, men hvis det ikke skal foregå foran en skærm spiller han musik på sin klarinet eller brætspil med vennerne.

Mathias Valentin Hansen

VFX-trainee

M valentin@postyr.dk
T 41613000

Mathias er opvokset på Sjælland og har altid interesseret sig for at lave grafik på computeren. 3D-interessen fik ham til at drage til det mørke Jylland for at starte på 3D College.
Her lærte han generel 3D og motion design og fik sin uddannelse som Webintegrator. På skolen lærte Mathias at 3D’en også kunne tages et skridt videre ved at bruge den i produktionen af spillefilm. Det har lige siden været Mathias’s store drøm at arbejde som VFX artist i en postproduktion på spillefilm.
Denne mulighed har han nu som VFX Trainee hos Postyr, hvor han til dagligt for lov til at udfolde sig kreativt i postproduktionen af forskellige projekter.
Mathias elsker at presse sig selv fysisk og kan derfor stort set altid findes i træningscenteret efter arbejde.
Når ikke han træner musklerne, så er det øjnene der er på arbejde, når der skal ses film og serier i lange baner.

Mathias Nicolaj Daneholm Gjelstrup

VFX-trainee

M mathias@postyr.dk
T 60961990

Mathias er en Kalundborgjyde med stort K. Han har vist siden han var 12 år, at han ville være i film- og tv-branchen.
Mathias har været rundt i mange af de lejre der er at byde på inden for denne verden, men fandt sin helt store kærlighed indenfor VFX-verdenen.

I sin fritid bruger han meget tid på at udforske nye muligheder indenfor VFX. Så møder du ham en dag med firkantet øjne, ved du hvorfor.
Ellers har han også en stor passion for at spille guitar, lave god mad, rejse, løbe engang imellem (har gennemført sit første halv Marathon), og så står han ikke tilbage for en god udfordring.

Siri Katzenelson

Film/TV-produktionsteknikerelev

M siri@postyr.dk
T 23206182

Siri voksede op på Frederiksberg og har arbejdet som instruktør-assistent og sufflør i fem år på diverse teatre i København. Ved siden af hendes jobs som bl.a speaker elsker hun at tegne og gør det freelance. For to år siden startede hun på uddannelsen som “Film – og TV produktionsteknikker” og hun har omkring 2 år tilbage, før hun er uddannet.

Siri følte sig hurtigt som en del af firmaet og hér kommer beviset for den påstand. Det første firmaarrangement Siri deltog i efter sin ansættelse hos Postyr Postproduktion var Toke, hendes chef’s 40-års fødselsdag, hvor Siri deltog efter at have kendt hendes nye kollegaer i ca. 16 timer. Det er imponerende og siger utrolig meget om, hvor social Siri er som menneske. Siden den fødselsdag behøver man aldrig at spørge Siri om hun kan komme til Postyr’s events, som f.eks. fredagsbarer og andre privatarrangementer – man kan vide med sikkerhed, at hvis hun er i København, så vil hun med garanti være der!

Siri er på skolebænken i forbindelse med hendes uddannelse nu, men vil være tilbage hos Postyr Postproduktion efter juleferien – og alle hendes kollegaer glæder sig til at få hende tilbage.