Postyr Logo

Kontakt

Postyr Postproduktion ApS
Spontinisvej 7
2450 København SV
Denmark


(+45) 71 74 78 80

Google maps

Postyr Postproduktion holder til på Skofabrikken – det kreative filmmiljø i København SV lige ved siden af Valby Hallen.

Der er masser af gratis parkeringspladser lige uden for døren og ellers ligger vi 5 minutters gang fra Ny Ellebjerg station som nås med både linie A, E og F

Mia Nan Guldborg

Klippetrainee

M mia@postyr.dk
T 31202019

Mia har, efter hun som 4 årig faldt i søvn under sin første tur i biografen, prøvet at indhente de ‘tabte minutter’, faktisk allerede da hun kom ud fra biografen og fandt ud af at hun var faldet i søvn krævede hun at komme ind og se filmen igen med det samme. Siden da har biografen været godt besøgt og film en stor del af Mia’s hverdag. Hun har efter et ophold på European Film College, fundet ud af det er i Post Produktion at hendes lidenskaben ligger.

Mia kan godt lide at være aktiv, så hvis du ikke kan finde hende foran computeren eller med en bog i hånden, er hun højst sandsynlig ude og træne, lave yoga eller ude at vandre. Er hun ikke at finde der, ja så er hun nok i biografen. Mia har en energisk personlighed, en ‘aim-to-please’-attitude og et grin der spreder smil.

Anna Gedde Løvkvist

M anna@postyr.dk
T 23815509

Anna blev ansat på Postyr lige efter hendes drøm om at arbejde i postproduktion var blevet alvorligt bestyrket af et ophold på den Europæiske Filmhøjskole.
Hun er utrolig svær at slå ud af kurs og god til at holde hovedet koldt og jonglere mange informationer på samme tid, hvilket kommer hende til stor hjælp som en af Postyrs klippetrainees.

I sin fritid lytter hun til sin pladesamling og drømmer om at besøge den internationale rumstation.

Line Bjerg Jensen

Klippetrainee

M line@postyr.dk
T 61607701

Line er en glad midtjyde, der har søgt til København for at kunne arbejde med filmproduktion.

Line har lige afsluttet et år på European Film College, hvor hun fandt frem til at det var i postproduktionen hendes passion lå – og specielt med klippedelen. Hun er detaljeorienteret og nok lidt af en perfektionist, som altid gør sit yderste for at opnå et godt resultat. Nu er Line bare taknemlig for at hun kan arbejde ved Postyr og prøver at tage al ny info til sig som en svamp.

I sin fritid har Line har en stor kærlighed for tv- serier, alt fra comedy, sci-fi, krimier, politiske thriller til fantasy, nogle vil nok mene, at hun nærmest er serie afhængig. Hun har derudover et specielt ømt punkt for spionfilm som nærmest ikke kan være dårlige uanset manglende logik. Line interessere sig også for ishockey og elsker at stå på ski.