Postyr Logo

Kontakt

Postyr Postproduktion ApS
Spontinisvej 7
2450 København SV
Denmark


(+45) 71 74 78 80

Google maps

Postyr Postproduktion holder til på Skofabrikken – det kreative filmmiljø i København SV lige ved siden af Valby Hallen.

Der er masser af gratis parkeringspladser lige uden for døren og ellers ligger vi 5 minutters gang fra Ny Ellebjerg station som nås med både linie A, E og F

Siri Katzenelson

Film/TV-produktionsteknikerelev

M siri@postyr.dk
T 23206182

Siri voksede op på Frederiksberg og har arbejdet som instruktør-assistent og sufflør i fem år på diverse teatre i København. Ved siden af hendes jobs som bl.a speaker elsker hun at tegne og gør det freelance. For to år siden startede hun på uddannelsen som “Film – og TV produktionsteknikker” og hun har omkring 2 år tilbage, før hun er uddannet.

Siri følte sig hurtigt som en del af firmaet og hér kommer beviset for den påstand. Det første firmaarrangement Siri deltog i efter sin ansættelse hos Postyr Postproduktion var Toke, hendes chef’s 40-års fødselsdag, hvor Siri deltog efter at have kendt hendes nye kollegaer i ca. 16 timer. Det er imponerende og siger utrolig meget om, hvor social Siri er som menneske. Siden den fødselsdag behøver man aldrig at spørge Siri om hun kan komme til Postyr’s events, som f.eks. fredagsbarer og andre privatarrangementer – man kan vide med sikkerhed, at hvis hun er i København, så vil hun med garanti være der!

Siri er på skolebænken i forbindelse med hendes uddannelse nu, men vil være tilbage hos Postyr Postproduktion efter juleferien – og alle hendes kollegaer glæder sig til at få hende tilbage.