Postyr Logo

Blog

Pressemeddelelse:

Postyr Postproduktion omstrukturerer for at tilpasse sig ændrede markedsvilkår
– vil gøre det nemmere for kunderne at financiere film og TV-serie produktion

København, 26. april 2019

Postyr Postproduktion ApS omstrukturerer sine aktiviteter efter udsigt til et negativt resultat i 2019 pga. ændrede markedsvilkår.
Fremover vil postproduktionsselskabet have færre fastansatte i København og i stedet indkøbe freelance og postproduktions ydelser i de lande og regioner hvor producenter skal bruge penge for at kunne finansiere deres film og TV-serier. Dette betyder at I alt 10 medarbejdere i virksomhedens kontor i København er blevet opsagt.

“Omstruktureringen er et resultat af en stigende efterspørgsel fra vores kunder på en mere fleksibel finansiering af postproduktionen. Filmproduktion kræver i dag i stigende grad finansiering fra nationale og regionale fonde, udenlandske co-producenter samt regioner eller lande med skatteincitamenter og tilskudsordninger/fonde” forklarer Toke Rude Trangbæk, post- og VFX-producer hos Postyr, og uddyber: “Desværre oplever vi i stigende grad, at vi har svært ved at tiltrække nye post-opgaver til København og at fastholde de danske og tiltrække udenlandske filmprojekter på grund af konkurrence med post-produktionsselskaber, der driver virksomhed i andre regioner/lande med regionale fonde/skatteincitamenter på op til 40%.”

Postyr vil som en konsekvens, nu fokusere langt flere kræfter på at samarbejde med andre postfaciliteter i ind- og udland for netop at kunne servicere de danske filmproducenter på den enkelte films specifikke finansieringsbehov fremfor at være bundet op på en stor København- baseret postfacilitet.

“Vi har allerede gjort det med succes på en række film de senere år, og jeg ser frem til at udbrede denne service og dette nye fokus på alle de film, vi laver post på,” siger Toke Rude Trangbæk, og understreger at Postyr Postproduktion stadig står som garant for en god og effektiv postproduktion med kvalitet i højsædet:
“Vi vil blive ved med at samle alle trådene i eksisterende post-faciliteter i lokalerne i København, hvorfra vi står for hele hele postproduktionen og servicerer vores kunder.”

Postyr Postproduktion og virksomhedens medarbejdere har gennem de seneste 10 år arbejdet på en lang række spillefilm, TV-shows, TV-serier, dokumentarfilm og alt derimellem.

“Det har været et privilegium at arbejde med et hav af dygtige mennesker i Postyr. Fastansatte, projektansatte og ikke mindst en lang række dygtige trainees, som har været med til at skabe en fantastisk arbejdsplads og løst de mest komplekse opgaver med fokus på høj kvalitet. Vi skylder dem en stor tak for deres indsats og det er med vemod, at vi siger farvel – eller forhåbentlig på gensyn – til dem, i fremtidens mere fleksible postproduktion,” siger Toke Rude Trangbæk.

Spørgsmål bedes rettet til:
Toke Rude Trangbæk
31412141

“Bedste Nordiske Film” og “Publikums Prisen” til I Krig & Kærlighed

I Krig & Kærlighed – som Postyr har lavet postproduktion på – har netop vundet hele 2 priser på Santa Barbara International Film Festival. Både Bedste Nordiske Film og Publikums Prisen gik til Fridthjof Films kærlighedsdrama sat i en 1. verdendskrigsramme.

Postyr var i forvejen nomineret til en Robert herhjemme – for bedste VFX.

Stort tillykke til hele holdet bag filmen.

Se mere om filmen her.

Tillykke med Robert Publikumspris til Team Albert

Regner Grastens “Team Albert” løb med publikumsprisen til årets Robert. Stort tillykke til Regner Grasten film, Albert, Frederik og hele holdet bag filmen.

Tak fordi vi måtte være med på en sjov og anderledes postproduktion.

Stillfoto fra filmen Team Albert. Foto: Henrik Petit

Stillfoto fra filmen Team Albert. Foto: Henrik Petit

Læs mere om filmen her.

Postyr laver VFX skud til Zulu Awards 2019

Postyr har hjulpet TV2 Zulu med VFX-arbejdet på Zulu Awards 2019 spottet hvor Pilou Asbæk sætter ild til Zulu-figuren.

Zulu Awards

Se spottet her: Zulu Awards video.

Du kan stemme til Zulu Awards på dette link: https://zulustemmer.dk/

I Krig & Kærlighed til Robert

Tak til Filmakademiet for en god nomineringsfrokost til alle Robert nominerede.
Tak til alle for støtten til vores VFX-arbejde på “I Krig & Kærlighed”.

RobertFrokost

For dem der ikke har set det – så er der mere om vores arbejde på filmen her: VFX breakdown – I Krig & Kærlighed

Og her er selve VFX-breakdown:

Og her en bagom VFX-arbejdet film:

Postyr Postproduktion nomineret til Robert Prisen 2019

 

Hos Postyr Postproduktion er vi utrolig stole af, at vi igen i år er nomineret for de bedste visuelle effekter på spillefilmen “I Krig & Kærlighed,” der er produceret af Fridthjof Film. Der er blevet lavet meget VFX på netop denne film, nemlig 500 skud i alt.
Screen Shot 2019-01-08 at 11.02.00

Postyr har været med hele vejen på dette projekt og er derfor meget beærede over at kunne få lov til at følge filmen til dørs med imponerende insatser fra alle ansatte hos Postyr Postproduktion.

Sidste år var vi nominerede i samme kategori, men med vores arbejde på spillefilmen “Alle for tre,” der også blev produceret af Fridthjof Film.

Stort tillykke til hele holdet bag filmen!

Her vores breakdown fra arbejdet på filmen:

Glædelig jul & Godt nytår fra Postyr

2018 lakker mod enden.

Tak til alle vores kunder og kreative samarbejdspartnere for en spændende projekter, lange dage, sene nætter, tidlige morgener og masser af pizza.

Tak til vores skønne ansatte, som har været med til at løfte disse opgaver.

Her i nytårsoprydningen kom denne ufærdige lille interne produktion frem fra gemmerne – oprindeligt påbegyndt i 2015/2016 – men så kom “rigtige” projekter ind fra højre og pressede dette mesterværk i baggrunden.

God jul og godt nytår med et nostalgisk tilbageblik:)

Ny VFX showreel…

Så har vi fået opdateret vores VFX showreel med lidt arbejde fra 2018.

Tak til vores skønne kunder – og seje VFX-afdeling.

Postyr fylder 10

I dag blev er det 10 år siden Postyr Postproduktion blev etableret.
Det er jo for vildt. Tusind tak til alle de mennesker, der de sidste 10 år har været og stadig er en del af vores historie og dna.

Glæder mig til at samle alle gamle kollegaer til et brag af en jubilæums fest når vi fylder 25 – det bliver mange skønne mennesker fra overalt i den danske film- og tv-branche!

En særlig tak til min kollega gennem de sidste 10+ år – Tino Zidore. Uden den mand intet Postyr.

Postyr søger klippetrainee

Postyr søger en klippe trainee – gerne med erfaring i Avid.

Teknisk knowhow er altid en fordel. Men derudover regner vi selvfølgelig med at dit hjerte banker for det gode klip og ikke mindst detaljen i alt hvad du laver.

Se mere her: http://www.postyr.dk/jobs/klippe-trainee-fokus-pa-avid/